Bleekselderij met kaas

Bleekselderij met kaas is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte combinatie van smaken en textuur, waardoor het een geweldige maaltijd of bijgerecht is. In dit recept gebruiken we kaas om de smaak van de bleekselderij te versterken. We voegen ook wat knoflook, ui en kruiden toe om het gerecht wat pit te geven. Dit recept is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 2 stengels bleekselderij, in dunne plakjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1/2 theelepel gedroogde oregano

– 1/2 theelepel gedroogde basilicum

– 1/2 theelepel gedroogde tijm

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de bleekselderijplakjes over een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Voeg de ui, knoflook, oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en meng goed.

4. Bestrooi met de geraspte kaas.

5. Bak in de oven gedurende 15-20 minuten, of tot de kaas goudbruin is.

6. Serveer warm.

Bleekselderij met kaas

Geef een reactie

Schuiven naar boven