Schwarzwalder kirsch taart

Schwarzwalder Kirsch taart is een klassieke Duitse taart die wordt gemaakt met kersen, chocolade en kirsch. Het is een heerlijke taart die perfect is voor speciale gelegenheden. Deze taart is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak. Hieronder volgt het recept voor Schwarzwalder Kirsch taart.

Ingrediënten:

– 1 pakje kant-en-klare chocoladecakemix
– 2 eieren
– 1/2 kopje olie
– 1/2 kopje melk
– 1/2 kopje kirsch
– 1 blik kersen (ongeveer 400 gram)

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de cakemix, eieren, olie en melk in een kom.

3. Voeg de kirsch toe en meng goed.

4. Giet het beslag in een ingevette bakvorm.

5. Verdeel de kersen over het beslag.

6. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Eet smakelijk!

Schwarzwalder kirsch taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven