Schelvisfilet

Schelvisfilet is een heerlijk, zacht visgerecht dat gemakkelijk te bereiden is. Het is een perfecte maaltijd voor een snelle weekdagavond of een speciale gelegenheid. In dit recept wordt de schelvis gebakken in een kruidige boter-citroen saus, geserveerd met een frisse salade. Het is een heerlijk, gezond en smaakvol gerecht dat iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 schelvisfilets
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje gehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de schelvisfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de boter.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Giet het mengsel over de schelvisfilets en bestrooi ze met de gehakte peterselie.

5. Bak de schelvisfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de schelvisfilets met een frisse salade.

Schelvisfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven