Sate kambing lonny

Sate Kambing Lonny is een heerlijke Indische gerecht dat gemaakt wordt met lamsvlees. Het is een kruidige, sappige en smaakvolle maaltijd die perfect is voor een avondmaaltijd. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar stappen kunt maken. Hieronder volgt het recept voor Sate Kambing Lonny.

Ingrediënten:

– 500 gram lamsvlees

– 2 eetlepels ketoembar

– 2 eetlepels kurkuma
– 2 eetlepels gemberpoeder
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels sambal oelek
– 2 eetlepels korianderpoeder
– 2 eetlepels laos
– 2 eetlepels sesamolie
– 2 eetlepels bruine suiker
– 2 eetlepels limoensap
– 2 eetlepels kokosmelk
– 2 eetlepels pindakaas
– 2 eetlepels olie

Bereidingswijze:

1. Snijd het lamsvlees in kleine stukjes.

2. Meng alle kruiden en oliën in een kom.

3. Voeg het lamsvlees toe aan de kruiden en oliën en meng goed.

4. Laat het lamsvlees minstens een uur marineren.

5. Verwarm de olie in een pan en voeg het lamsvlees toe.

6. Bak het lamsvlees tot het gaar is.

7. Serveer de Sate Kambing Lonny met rijst en een salade.

Sate kambing lonny

Geef een reactie

Schuiven naar boven