Runderriblappen

Runderriblappen zijn een heerlijk stuk vlees dat je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept worden de runderriblappen gebakken in de oven met een heerlijke marinade van knoflook, kruiden en olijfolie. De runderriblappen worden geserveerd met een frisse salade en aardappelpuree. Dit recept is een eenvoudige maar smakelijke manier om runderriblappen te bereiden.

Ingrediënten:

– 1 kg runderriblappen

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de runderriblappen in een ovenschaal.

3. Meng de knoflook, olijfolie, paprikapoeder, oregano, tijm, zout, peper en citroensap in een kom.

4. Giet de marinade over de runderriblappen en masseer het vlees zodat het goed bedekt is met de marinade.

5. Bak de runderriblappen in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de runderriblappen met een frisse salade en aardappelpuree.

Runderriblappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven