Runderreepjes

Runderreepjes zijn een heerlijke manier om een smakelijke maaltijd te bereiden. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd met een verscheidenheid aan sauzen en groenten. In dit recept leer je hoe je runderreepjes kunt maken met een heerlijke saus.

Ingrediënten:

– 500 gram runderreepjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kopje tomatenpuree
– 1/2 kopje water
– 1/4 kopje rode wijnazijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de runderreepjes toe en bak tot ze gaar zijn.

4. Voeg de paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en roer goed om te combineren.

5. Voeg de tomatenpuree, water en rode wijnazijn toe en roer goed om te combineren.

6. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.

7. Serveer de runderreepjes met de saus en je favoriete groenten.

Runderreepjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven