Kastanjechampignons

Kastanjechampignons zijn een heerlijke manier om een smaakvolle maaltijd te bereiden. Ze zijn eenvoudig te bereiden en hebben een heerlijke, nootachtige smaak. In dit recept worden de kastanjechampignons gebakken met knoflook, ui en peterselie, waardoor ze een heerlijke, smaakvolle maaltijd maken. Dit recept is een geweldige manier om een gezonde, smaakvolle maaltijd te bereiden.

Ingrediënten:

– 500 gram kastanjechampignons
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel peterselie, fijngehakt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de kastanjechampignons over een ovenschaal.

3. Voeg de knoflook, ui, olijfolie, peterselie, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

4. Bak de kastanjechampignons in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de kastanjechampignons warm met een salade of andere groenten.

Kastanjechampignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven