Royal icing

Royal icing is een veelgebruikte decoratie voor taarten en cupcakes. Het is een romige, zoete glazuur dat gemaakt wordt van poedersuiker, eiwit en citroensap. Het is een flexibel medium dat je kunt gebruiken om te versieren, te schrijven, te maken en te modelleren. Hieronder volgt een recept voor het maken van royal icing.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels water

– 2 eetlepels eiwit

– 500 gram poedersuiker

Instructies:

1. Meng het citroensap, water en eiwit in een kom.

2. Voeg de poedersuiker toe en meng tot een glad mengsel.

3. Voeg meer poedersuiker toe als het mengsel te dun is.

4. Voeg meer water toe als het mengsel te dik is.

5. Gebruik de royal icing om te versieren, te schrijven, te maken en te modelleren.

6. Laat de royal icing opstijven voordat je het gebruikt.

7. Bewaar de royal icing in een afgesloten container in de koelkast.

Royal icing

Geef een reactie

Schuiven naar boven