Rosbief braden

Rosbief braden is een heerlijke manier om een sappige, smakelijke maaltijd te bereiden. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken, maar het resultaat is een heerlijke maaltijd die iedereen zal waarderen. Hieronder volgt een stap-voor-stap recept voor het braden van rosbief.

Ingrediënten:

– 1 kg rosbief
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de rosbief in een ovenschaal en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Bestrooi de rosbief met de knoflook, zout en peper.

4. Bak de rosbief in de oven gedurende 30 minuten.

5. Draai de rosbief om en bak deze nog eens 30 minuten.

6. Haal de rosbief uit de oven en laat deze 5 minuten rusten.

7. Snijd de rosbief in plakken en serveer met je favoriete bijgerechten.

Eet smakelijk!

Rosbief braden

Geef een reactie

Schuiven naar boven