Roodbaars

Roodbaars is een heerlijke vis die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de roodbaars gebakken in de oven met een knapperige korst van knoflook en kruiden. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 roodbaarzen
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de roodbaarzen op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, paprikapoeder, oregano, tijm, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de roodbaarzen met het kruidenmengsel.

5. Bak de roodbaarzen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de roodbaarzen met een salade of groenten.

Roodbaars

Geef een reactie

Schuiven naar boven