Ronde appelcake

Ronde appelcake is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een speciale gelegenheid. Deze appelcake is gemaakt met verschillende soorten appels, kaneel en suiker, waardoor het een heerlijke smaak heeft. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Hieronder staat het recept voor een heerlijke ronde appelcake.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel kaneel
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 2 kopjes appels, geschild en in kleine stukjes gesneden

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, zout, kaneel en suiker.

3. Voeg de gesmolten boter, eieren en melk toe en meng tot een glad beslag.

4. Voeg de appels toe en meng goed.

5. Vet een ronde cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 40-45 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

7. Laat de cake afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Geniet van je heerlijke ronde appelcake!

Ronde appelcake

Geef een reactie

Schuiven naar boven