Romige guacamole

Romige guacamole is een heerlijke, smaakvolle dip die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een perfecte snack voor bij een feestje of als bijgerecht bij een Mexicaans gerecht. Met deze recept kun je een heerlijke, romige guacamole maken die je gasten zeker zullen waarderen.

Ingrediënten:

– 2 rijpe avocado’s

– 1/2 komkommer, gehakt

– 1/4 ui, gehakt

– 1/4 rode paprika, gehakt

– 1/4 limoen, sap

– 1/2 theelepel knoflookpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/4 kopje mayonaise

– 1/4 kopje crème fraîche

– 1/4 kopje koriander, gehakt

Instructies:

1. Begin met het schillen en pitjes verwijderen van de avocado’s.

2. Voeg de gehakte komkommer, ui, rode paprika, limoensap, knoflookpoeder, zout en peper toe aan de avocado’s.

3. Gebruik een vork om alles te mengen tot een gladde dip.

4. Voeg de mayonaise, crème fraîche en koriander toe en meng alles goed.

5. Serveer de romige guacamole met chips of als bijgerecht bij een Mexicaans gerecht.

Romige guacamole

Geef een reactie

Schuiven naar boven