Rode bessen

Rode bessen zijn een heerlijke, zoete snack die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept maken we een heerlijke rode bessen crumble met een knapperige korst en een zoete, sappige vulling. Deze crumble is een perfecte toetje voor elke gelegenheid en is ook nog eens eenvoudig te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram rode bessen
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels bloem
– 2 eetlepels boter
– 1 theelepel kaneel
– 1/2 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Doe de rode bessen in een ovenschaal en strooi er de suiker, bloem, kaneel en vanille extract over.

3. Smelt de boter en giet deze over de rode bessen.

4. Meng alles goed door elkaar.

5. Bak de crumble in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

6. Laat de crumble afkoelen en serveer met een bolletje vanille ijs.

Rode bessen

Geef een reactie

Schuiven naar boven