Rivierkreeftjes

Rivierkreeftjes zijn een heerlijke delicatesse die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je deze kleine kreeftjes kunt koken met een heerlijke saus van knoflook, citroen en kruiden. Het resultaat is een smaakvolle maaltijd die je zeker zal waarderen.

Ingrediënten:

– 1 kilo rivierkreeftjes

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 citroen, gehalveerd

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde rozemarijn

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rivierkreeftjes in een ovenschaal en bestrooi ze met de knoflook, olijfolie, citroen, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper.

3. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven.

4. Bak de rivierkreeftjes gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de rivierkreeftjes met wat extra citroensap en wat extra kruiden.

Eet smakelijk!

Rivierkreeftjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven