Riblap

Riblap is een heerlijk gerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een lekker alternatief voor vlees en heeft een heerlijke smaak. In dit recept wordt de riblap gebakken in de oven met een kruidige marinade. Het resultaat is een sappig, smaakvol stukje vlees dat perfect is als bijgerecht of als hoofdgerecht.

Ingrediënten:

– 1 kilo riblap
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels knoflookpoeder
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels oregano
– 2 eetlepels tijm
– 2 eetlepels zout
– 2 eetlepels peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de riblap in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng alle kruiden in een kom en strooi over de riblap.

4. Bak de riblap in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de riblap gaar is.

5. Serveer de riblap met een salade of aardappelpuree.

Riblap

Geef een reactie

Schuiven naar boven