Ribeye met kastanjechampignons

Ribeye met kastanjechampignons is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. De sappige ribeye wordt gecombineerd met de knapperige kastanjechampignons en een heerlijke saus. Dit recept is eenvoudig te maken en zal zeker een hit zijn bij je gasten.

Ingrediënten:
– 2 ribeye steaks
– 200 gram kastanjechampignons
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel boter
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel tijm
– 1 eetlepel oregano
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel zout
– 1 eetlepel peper
– 2 eetlepels balsamicoazijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de ribeye steaks op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

3. Bestrooi de steaks met knoflookpoeder, tijm, oregano, paprikapoeder, zout en peper.

4. Bak de steaks in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Verwarm intussen een koekenpan op middelhoog vuur en smelt hierin de boter.

6. Voeg de kastanjechampignons toe en bak deze gedurende 5-7 minuten.

7. Voeg de balsamicoazijn toe en roer goed door.

8. Serveer de ribeye steaks met de kastanjechampignons en geniet ervan!

Ribeye met kastanjechampignons

Geef een reactie

Schuiven naar boven