Ribbraadlappen

Ribbraadlappen zijn een heerlijk en makkelijk gerecht om te maken. Het is een heerlijke combinatie van sappige varkensvlees, kruiden en een zoete saus. In dit recept leer je hoe je de perfecte ribbraadlappen kunt maken.

Ingrediënten:

– 2-3 ribbraadlappen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels bruine suiker
– 2 eetlepels honing
– 2 eetlepels sojasaus

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de ribbraadlappen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom en bestrijk de ribbraadlappen hiermee.

4. Bak de ribbraadlappen in de oven gedurende 25-30 minuten.

5. Meng de bruine suiker, honing en sojasaus in een kom en bestrijk de ribbraadlappen hiermee.

6. Bak de ribbraadlappen nogmaals gedurende 10-15 minuten.

7. Serveer de ribbraadlappen met aardappelpuree en groenten.

Eet smakelijk!

Ribbraadlappen

Geef een reactie

Schuiven naar boven