Rib fingers

Rib fingers zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker knapperig van buiten en zacht van binnen. Deze rib fingers zijn gekruid met een mix van kruiden en gebakken in de oven. Ze zijn perfect als snack of als bijgerecht bij een maaltijd. Hier volgt het recept voor rib fingers.

Ingrediënten:

– 500 gram rib fingers
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel uienpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de rib fingers op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zout en peper in een kom en strooi over de rib fingers.

4. Bak de rib fingers in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer de rib fingers warm.

Rib fingers

Geef een reactie

Schuiven naar boven