Reerug

Reerug met kruiden is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieker die al eeuwenlang wordt geserveerd in veel Europese landen. Het is een heerlijk gerecht dat je met verschillende kruiden kunt variëren. In dit recept gebruiken we kruiden zoals tijm, rozemarijn, knoflook en peper. Deze kruiden geven de reerug een heerlijke smaak. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een paar stappen kunt bereiden.

Ingrediënten:

– 1 kg reerug
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel rozemarijn
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de reerug in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, tijm, rozemarijn, peper en zout in een kom en verdeel het mengsel over de reerug.

4. Bak de reerug in de oven gedurende 30 minuten.

5. Serveer de reerug met aardappelpuree en groenten.

Reerug

Geef een reactie

Schuiven naar boven