Reerug met paddestoelen

Reerug met paddestoelen is een heerlijk gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid. Het is een combinatie van de smaakvolle reerug met de knapperige paddestoelen. Deze combinatie maakt het een heerlijk en smakelijk gerecht. Hieronder volgt het recept voor reerug met paddestoelen.

Ingrediënten:
– 1 kg reerug
– 500 g gemengde paddestoelen
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels tijm
– 2 eetlepels rozemarijn
– 2 eetlepels peterselie
– 2 eetlepels balsamicoazijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bestrijk de reerug met olijfolie en bestrooi met zout en peper.

3. Leg de reerug in een ovenschaal en zet deze in de oven. Bak de reerug gedurende 25 minuten.

4. Verwarm intussen de boter in een grote koekenpan. Voeg de uien en knoflook toe en bak deze gedurende 5 minuten.

5. Voeg de paddestoelen toe en bak deze gedurende 5 minuten.

6. Voeg de tijm, rozemarijn, peterselie en balsamicoazijn toe en bak nog eens 5 minuten.

7. Haal de reerug uit de oven en leg deze op een bord.

8. Verdeel de paddestoelen over de reerug en serveer direct.

Reerug met paddestoelen

Geef een reactie

Schuiven naar boven