Ree biefstuk

Ree biefstuk is een heerlijk gerecht dat je eenvoudig thuis kunt bereiden. Het is een lekker stuk vlees dat je kunt combineren met verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we een kruidige marinade en een knapperige salade om de ree biefstuk mee te serveren. Je kunt de biefstuk ook grillen of in de oven bereiden.

Ingrediënten:

– 2 ree biefstukken
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels sojasaus
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Voor de salade:

– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 1 komkommer, in blokjes gesneden
– 1 rode ui, in ringen gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Meng de olijfolie, sojasaus, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

2. Leg de ree biefstukken in de marinade en laat ze minstens een uur marineren.

3. Verwarm de grill of oven voor op 200 graden Celsius.

4. Haal de biefstukken uit de marinade en leg ze op de grill of in de oven.

5. Grill of bak de biefstukken ongeveer 8 minuten per kant, of totdat ze gaar zijn.

6. Meng de tomaten, komkommer, rode ui, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom.

7. Serveer de ree biefstukken met de salade.

Ree biefstuk

Geef een reactie

Schuiven naar boven