Red velvet cake

Red velvet cake is een heerlijke, romige taart die perfect is voor elke speciale gelegenheid. Het is een klassieke Amerikaanse taart die bekend staat om zijn intense rode kleur en romige roomkaas frosting. Deze taart is een geweldige manier om een speciale gelegenheid te vieren. Met deze recept kunt u een heerlijke Red Velvet Cake maken die iedereen zal genieten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 kopje boter, op kamertemperatuur
– 1 1/2 kopjes suiker
– 2 eieren
– 1/2 kopje melk
– 2 eetlepels rode voedselkleurstof
– 1 theelepel vanille-extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Vet een 9-inch springvorm in met boter.

3. In een middelgrote kom, meng de bloem, bakpoeder en zout.

4. In een andere kom, klop de boter en suiker tot het licht en romig is.

5. Voeg de eieren, melk, voedselkleurstof en vanille-extract toe aan de boter-suikermengsel en klop tot het goed gemengd is.

6. Voeg het bloemmengsel toe aan het boter-suikermengsel en meng tot het goed gemengd is.

7. Giet het beslag in de voorbereide springvorm en bak gedurende 25-30 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

8. Laat de taart afkoelen voordat je de frosting toevoegt.

9. Serveer de taart met roomkaas frosting. Geniet ervan!

Red velvet cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven