Red velvet cake kookmutsjes

Red velvet cake is een heerlijke, romige taart die perfect is voor elke gelegenheid. Deze kookmutsjes zijn een leuke manier om deze klassieke taart te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en zullen zeker een hit zijn bij je gasten. Deze kookmutsjes zijn gevuld met een romige, rode velvet cakemix, gecombineerd met een zoete, romige topping. Deze kookmutsjes zijn een perfecte traktatie voor elke gelegenheid.

Ingrediënten:

– 2 kopjes rode velvet cakemix

– 1/2 kopje boter, gesmolten

– 1/2 kopje melk

– 1/2 kopje suiker

– 1 ei

– 1 theelepel vanille-extract

– 1/2 theelepel bakpoeder

– 1/4 theelepel zout

– 1/2 kopje roomkaas, op kamertemperatuur

– 1/2 kopje poedersuiker

– 1/4 kopje slagroom

– 1/4 kopje gesmolten chocolade

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de cakemix, boter, melk, suiker, ei, vanille-extract, bakpoeder en zout in een grote kom.

3. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede bakvorm.

4. Bak de cake gedurende 25-30 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

5. Laat de cake afkoelen.

6. Meng de roomkaas, poedersuiker, slagroom en gesmolten chocolade in een kom.

7. Giet het mengsel over de afgekoelde cake.

8. Verdeel het mengsel over de kookmutsjes.

9. Zet de kookmutsjes in de koelkast om op te stijven.

10. Serveer de kookmutsjes met een lepel.

Geniet van je heerlijke red velvet cake kookmutsjes!

Red velvet cake kookmutsjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven