Red snapper

Red snapper is een heerlijk, mild vissoort die perfect is voor een gezonde maaltijd. In dit recept wordt de vis gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen zal waarderen. Hier is hoe je het maakt:

Ingrediënten:

– 4 red snapper filets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de visfilets met de marinade en zet de bakplaat in de oven.

5. Bak de visfilets gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de vis met een frisse salade.

Red snapper

Geef een reactie

Schuiven naar boven