Ravioli saus

Ravioli saus is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte combinatie van pasta, saus en kaas. Met deze simpele stappen kun je een heerlijke ravioli saus maken die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram ravioli
– 2 blikken tomatenpuree
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 ui, gesnipperd
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel basilicum
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 kop geraspte kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten.

3. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 5 minuten zachtjes koken.

5. Voeg de gekookte ravioli toe en roer goed. Laat de saus nog 5 minuten zachtjes koken.

6. Verdeel de saus over 4 borden en bestrooi met de geraspte kaas.

7. Serveer de ravioli saus meteen.

Ravioli saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven