Rauwe zalm

Rauwe zalm is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke rauwe zalm kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten. Het resultaat is een smaakvolle, voedzame maaltijd die je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 400 gram rauwe zalm
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel dille

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalm op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie, citroensap, zout, peper en dille.

3. Bak de zalm in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de zalm gaar is.

4. Serveer de zalm met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Rauwe zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven