Ras el hanout kip

Ras el hanout kip is een heerlijke Marokkaanse gerecht dat een perfecte combinatie is van zoete, pittige en kruidige smaken. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. De kip wordt gekruid met ras el hanout, een Marokkaanse kruidenmengeling, en gebakken in olijfolie. Serveer de kip met een frisse salade of een stukje brood voor een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 kipfilets
– 2 eetlepels ras el hanout
– 2 eetlepels olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bestrooi de kipfilets met zout en peper naar smaak.

3. Meng de ras el hanout met de olijfolie in een kom.

4. Dip de kipfilets in de kruidenolie en leg ze op een bakplaat.

5. Bak de kipfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is.

6. Serveer de kip met een frisse salade of een stukje brood.

Ras el hanout kip

Geef een reactie

Schuiven naar boven