Quesadilla origineel

Quesadilla’s zijn een heerlijke Mexicaanse snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn lekker, voedzaam en eenvoudig te bereiden. In dit recept leer je hoe je een originele quesadilla maakt met een knapperige korst en een heerlijke vulling. Je kunt de quesadilla’s serveren als een snack of als een volledige maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 tortilla’s
– 2 kopjes geraspte kaas
– 1 kopje gesneden uien
– 1 kopje gesneden paprika
– 1 kopje gesneden champignons
– 1 kopje gesneden tomaten
– 1/4 kopje olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel chili poeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verdeel de kaas, uien, paprika, champignons en tomaten over de tortilla’s.

3. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, chili poeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de bovenkant van de tortilla’s met de olie-kruidenmengsel.

5. Bak de quesadilla’s in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de korst goudbruin is.

6. Serveer de quesadilla’s warm met guacamole, salsa of crème fraîche.

Quesadilla origineel

Geef een reactie

Schuiven naar boven