Puntpaprika

Puntpaprika’s zijn een heerlijke en veelzijdige groente die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke puntpaprika met knoflook en olijfolie kunt maken. Het is een eenvoudig en gezond gerecht dat je in een mum van tijd op tafel kunt zetten.

Ingrediënten:

– 4 puntpaprika’s
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de puntpaprika’s en snijd ze in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten en leg de puntpaprika’s op een bakplaat.

3. Meng de knoflook, olijfolie, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de puntpaprika’s met het knoflookmengsel.

5. Bak de puntpaprika’s in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de puntpaprika’s warm.

Puntpaprika

Geef een reactie

Schuiven naar boven