Procureur

Procureur is een heerlijk, zoet dessert dat vaak wordt geserveerd in de Franse keuken. Het is een eenvoudig gerecht dat bestaat uit een mengsel van suiker, boter, eieren, bloem en melk. Het is een lekker, romig dessert dat perfect is voor een speciale gelegenheid. Hieronder volgt een recept voor procureur.

Ingrediënten:

– 2 kopjes suiker

– 1 kopje boter, gesmolten

– 4 eieren

– 2 kopjes bloem

– 2 kopjes melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Klop de suiker en de boter in een kom tot een glad mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem toe en meng goed.

5. Voeg de melk toe en meng tot een glad mengsel.

6. Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.

7. Bak in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat de bovenkant goudbruin is.

8. Laat afkoelen en serveer.

Procureur

Geef een reactie

Schuiven naar boven