Pompoen zoete aardappel

Pompoen zoete aardappel is een heerlijk, gezond en veelzijdig gerecht. Het is een perfecte combinatie van zoete aardappel en pompoen, die samen een heerlijke smaak en textuur creëren. Het is een geweldige manier om de voedingswaarde van pompoen en zoete aardappel te combineren. Dit recept is eenvoudig te maken en heeft een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 2 grote zoete aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 1 kleine pompoen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijnpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 1/4 kopje gehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zoete aardappel en pompoenblokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.

4. Rooster in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de zoete aardappel en pompoen zacht zijn.

5. Haal uit de oven en bestrooi met gehakte peterselie.

6. Serveer warm.

Pompoen zoete aardappel

Geef een reactie

Schuiven naar boven