Pitabroodjes gehakt

Pitabroodjes gehakt zijn een heerlijke en eenvoudige manier om een smakelijke maaltijd te maken. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten. In dit recept worden de pitabroodjes gevuld met gehakt, uien, paprika, knoflook en kruiden. Het resultaat is een smakelijke, gezonde maaltijd die heerlijk is om te eten.

Ingrediënten:

– 500 gram gehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 paprika’s, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 4 pitabroodjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Bak het gehakt in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de uien, paprika’s, knoflook, komijn, paprikapoeder, zout en peper toe en bak alles samen tot het gehakt gaar is.

3. Leg de pitabroodjes op een bakplaat en verdeel het gehaktmengsel erover.

4. Bak de pitabroodjes in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer de pitabroodjes gehakt met een salade of andere bijgerechten.

Pitabroodjes gehakt

Geef een reactie

Schuiven naar boven