Churros rudolf

Churros Rudolf is een heerlijk, zoet gebak dat een geweldige toevoeging is aan elke maaltijd. Het is een traditioneel Spaans gerecht dat bestaat uit lange, gebakken deegstaven die worden gedrenkt in honing of suiker en geserveerd met een kaneel-suiker-mengsel. Het is een heerlijk dessert dat gemakkelijk te maken is en een geweldige manier is om je maaltijd af te sluiten. Hier is hoe je Churros Rudolf kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje water
– 2 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel kaneel
– Honing of suiker, om te dopen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.

3. Voeg de gesmolten boter, water en eieren toe en meng tot een glad deeg.

4. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en rol het uit tot een dunne lap.

5. Snijd het deeg in lange reepjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

6. Bak de churros in de oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.

7. Meng de suiker en kaneel in een kom.

8. Haal de churros uit de oven en laat ze afkoelen.

9. Dompel de churros in honing of suiker en bestrooi ze met de kaneel-suiker-mengsel.

10. Serveer de churros warm en geniet ervan!

Churros rudolf

Geef een reactie

Schuiven naar boven