Pistache taart

Pistache taart is een heerlijke traktatie die je gemakkelijk thuis kunt maken. De combinatie van de zoete smaak van de taart met de nootachtige smaak van de pistachenoten maakt deze taart een echte traktatie. Met dit recept kun je een heerlijke pistache taart maken die je familie en vrienden zeker zal verrassen.

Ingrediënten:

– 200 gram boter

– 200 gram suiker
– 4 eieren
– 200 gram bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 2 eetlepels melk
– 2 eetlepels pistachepasta
– 2 eetlepels geraspte pistachenoten

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel.

3. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel.

4. Voeg de bloem, bakpoeder, melk, pistachepasta en geraspte pistachenoten toe en mix tot een glad beslag.

5. Vet een taartvorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Laat de taart afkoelen en bestrijk de bovenkant met poedersuiker.

8. Serveer de taart met een bolletje vanille-ijs.

Eet smakelijk!

Pistache taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven