Pineapple upside down cake

Pineapple upside down cake is een heerlijke, zoete taart die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is een klassieker die al generaties lang wordt gebruikt om te genieten van een lekker dessert. De basis van deze taart bestaat uit een laagje ananas, gevolgd door een laagje cakemix. Deze taart is een geweldige manier om een zoet dessert te maken dat iedereen zal genieten. Hieronder volgt het recept voor pineapple upside down cake.

Ingrediënten:

– 2 blikken ananasringen

– 1/2 kopje bruine suiker

– 1/4 kopje boter

– 1 kopje bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1/2 theelepel zout

– 1/2 kopje melk

– 1 ei

– 1 theelepel vanille extract

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Vet een cakevorm in met boter.

3. Verdeel de ananasringen over de bodem van de cakevorm.

4. Verwarm de boter in een kleine pan en voeg de bruine suiker toe. Roer totdat de suiker is opgelost.

5. Giet de suiker-boter mix over de ananasringen.

6. In een kom, meng de bloem, bakpoeder, zout, melk, ei en vanille extract. Roer totdat alles goed gemengd is.

7. Giet het beslag over de ananasringen.

8. Bak de taart gedurende 30-35 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

9. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

10. Geniet van je pineapple upside down cake!

Pineapple upside down cake

Geef een reactie

Schuiven naar boven