Petit grand dessert

Petit Grand Dessert is een klassiek Frans dessert dat bestaat uit een selectie van kleine zoete gerechten. Het is een perfecte manier om een diner af te sluiten met een verfijnde touch. In dit recept zullen we een Petit Grand Dessert maken met een selectie van verschillende zoete gerechten.

Ingrediënten:

-1 kopje slagroom
-1/2 kopje suiker
-1/2 kopje gemalen amandelen
-1/2 kopje gesneden aardbeien
-1/2 kopje gesneden ananas
-1/2 kopje gesneden mango
-1/2 kopje gesneden kiwi
-1/2 kopje gesneden bananen
-1/2 kopje gesneden pruimen
-1/2 kopje gesneden appels
-1/2 kopje gesneden peren
-1/2 kopje gesneden abrikozen
-1/2 kopje gesneden citroen
-1/2 kopje gesneden sinaasappel
-1/2 kopje gesneden meloen
-1/2 kopje gesneden kersen

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng de slagroom en suiker in een kom tot een glad mengsel.

3. Voeg de gemalen amandelen toe en meng goed.

4. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak gedurende 15 minuten.

5. Verdeel de gesneden vruchten over de ovenschaal en bak nog eens 15 minuten.

6. Laat afkoelen en serveer.

Petit grand dessert

Geef een reactie

Schuiven naar boven