Pesto rosso

Pesto Rosso is een heerlijke Italiaanse saus die gemaakt wordt van tomaten, knoflook, basilicum, olijfolie en Parmezaanse kaas. Het is een heerlijke saus die je kunt gebruiken om je favoriete pasta, pizza of andere gerechten mee te bereiden. In dit recept leer je hoe je zelf een heerlijke Pesto Rosso kunt maken.

Ingrediënten:

– 2 grote tomaten
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel basilicum
– 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Begin met het schillen en fijnhakken van de knoflook.

2. Snijd de tomaten in kleine stukjes.

3. Doe de knoflook, tomaten, olijfolie, basilicum, Parmezaanse kaas, zout en peper in een blender en mix tot een gladde saus.

4. Breng de saus op smaak met zout en peper.

5. Serveer de Pesto Rosso bij je favoriete pasta, pizza of andere gerechten. Geniet ervan!

Pesto rosso

Geef een reactie

Schuiven naar boven