Pasta zalm

Pasta zalm is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke weekavond, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. De combinatie van pasta, zalm en een heerlijke saus maakt dit gerecht heerlijk en smakelijk. Hieronder volgt het recept voor pasta zalm.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta

– 200 gram gerookte zalm

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels citroensap

– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

– 1 eetlepel mosterd

– 1 eetlepel roomkaas

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de gerookte zalm toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg het citroensap, de mosterd, de roomkaas, de peterselie, zout en peper toe en roer goed door.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door.

6. Laat het gerecht nog 2 minuten op laag vuur koken.

7. Serveer de pasta zalm meteen.

Eet smakelijk!

Pasta zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven