Pasta vegan

Pasta vegan is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke optie voor veganisten en mensen die gezond willen eten. In dit recept gebruiken we verse groenten, kruiden en een heerlijke saus om een smakelijke veganistische pasta te maken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta

– 2 uien, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 2 rode paprika’s, in blokjes

– 2 courgettes, in blokjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels tomatenpuree

– 1 theelepel gedroogde oregano

– 1 theelepel gedroogde basilicum

– 1 theelepel gedroogde tijm

– 1 theelepel gedroogde rozemarijn

– 1/2 theelepel zout

– 1/4 theelepel peper

– 1/2 kopje veganistische kaas

– 1/2 kopje plantaardige melk

– 1/4 kopje veganistische parmezaanse kaas

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is.

3. Voeg de paprika, courgette, tomatenpuree, oregano, basilicum, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de veganistische kaas en plantaardige melk toe en roer tot de kaas is gesmolten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer om alles goed te combineren.

6. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met de veganistische parmezaanse kaas.

7. Serveer direct en geniet van je veganistische pasta!

Pasta vegan

Geef een reactie

Schuiven naar boven