Pasta spinazie zalm

Pasta met spinazie en zalm is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een gezonde en smakelijke combinatie van verse spinazie, zalm en pasta. In dit recept wordt de zalm gebakken in een kruidige saus, waardoor het een heerlijke maaltijd wordt. Dit recept is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om de dag mee af te sluiten.

Ingrediënten:

– 250 gram pasta
– 200 gram verse spinazie
– 200 gram gerookte zalm
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2-3 minuten, of totdat de spinazie gaar is.

4. Voeg de zalm toe en bak deze 2-3 minuten, of totdat de zalm gaar is.

5. Voeg de gedroogde kruiden toe en bak nog 1 minuut.

6. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met zout en peper.

7. Voeg de gekookte pasta toe en meng alles goed door elkaar.

8. Verwarm nog 1-2 minuten en serveer direct.

Pasta spinazie zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven