Pasta scampi

Pasta scampi is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een klassieker die je met een paar ingrediënten kunt maken. De combinatie van knapperige scampi, knoflook, peterselie en een lekkere saus maakt dit gerecht heerlijk. Hieronder volgt het recept voor pasta scampi.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 500 gram scampi
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels peterselie
– 2 eetlepels citroensap
– 2 eetlepels roomboter
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de scampi toe. Bak de scampi gedurende 3-4 minuten, of totdat ze gaar zijn.

3. Voeg de knoflook, peterselie, citroensap en roomboter toe en roer goed. Laat het geheel nog een paar minuten koken.

4. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de pasta scampi direct. Eet smakelijk!

Pasta scampi

Geef een reactie

Schuiven naar boven