Pasta alfredo

Pasta Alfredo is een heerlijke Italiaanse klassieker die iedereen kan maken. Het is een eenvoudig gerecht dat bestaat uit pasta, room, kaas en knoflook. Het is een heerlijke maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Hieronder volgt het recept voor Pasta Alfredo.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 250 ml slagroom

– 100 gram geraspte Parmezaanse kaas

– 2 eetlepels boter

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de boter in een pan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de slagroom toe en breng het aan de kook.

4. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer totdat de pasta is bedekt met de saus.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de pasta meteen.

Eet smakelijk!

Pasta alfredo

Geef een reactie

Schuiven naar boven