Parelhoenfilet

Parelhoenfilet is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker, sappig stukje vlees dat je kunt combineren met allerlei verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de parelhoenfilet een heerlijke smaak te geven. Deze parelhoenfilet is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis.

Ingrediënten:

– 2 parelhoenfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de parelhoenfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de parelhoenfilets met het knoflookmengsel.

5. Bak de parelhoenfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de parelhoenfilets met een salade of aardappelpuree.

Parelhoenfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven