Met kipdijfilet

Kipdijfilet is een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept gebruiken we kipdijfilet, knoflook, paprika, ui, tomaten, olijfolie en kruiden om een heerlijke maaltijd te maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Serveer het met een salade of rijst en je hebt een heerlijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 kipdijfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 ui, in halve ringen
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de kipdijfilets in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de kipdijfilets met de paprikapoeder, oregano, zout en peper.

4. Verdeel de knoflook, paprika, ui en tomaten over de kipdijfilets.

5. Bak de kipdijfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat de kip gaar is.

6. Serveer de kipdijfilets met een salade of rijst.

Met kipdijfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven