Parelcouscous warm

Parelcouscous is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het zo snel en gemakkelijk te bereiden is. In dit recept wordt parelcouscous warm gemaakt met een paar eenvoudige ingrediënten. Het resultaat is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 kopjes parelcouscous
– 2 kopjes kippenbouillon
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 1 teentje knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur.

2. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de komijn, paprikapoeder, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook.

5. Voeg de parelcouscous toe en roer goed.

6. Laat het geheel 5 minuten koken, of tot de parelcouscous gaar is.

7. Serveer warm.

Parelcouscous warm

Geef een reactie

Schuiven naar boven