Glutenvrij taart

Glutenvrije taart is een heerlijke traktatie die iedereen kan genieten. Of je nu glutenintolerant bent of gewoon van lekker eten houdt, deze taart is een geweldige optie. Deze taart is gemaakt met glutenvrije ingrediënten, waardoor het een gezonde en smakelijke traktatie is. Met deze recept kun je een heerlijke glutenvrije taart maken die iedereen zal smullen.

Ingrediënten:

– 2 kopjes glutenvrij meel
– 1 kopje suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje plantaardige olie
– 1 kopje melk
– 2 eieren
– 1 theelepel vanille extract

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden.

2. Meng in een grote kom het meel, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de olie, melk, eieren en vanille extract toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een taartvorm in en giet het beslag erin.

5. Bak de taart gedurende 25-30 minuten, of totdat een tandenstoker er schoon uitkomt.

6. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

7. Geniet van je heerlijke glutenvrije taart!

Glutenvrij taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven