Pappadum

Pappadum is een Indiase snack die gemaakt wordt van gedroogde deegballetjes. Het is een lekker en gezond alternatief voor chips en andere snacks. Het is eenvoudig te maken en kan op verschillende manieren worden bereid. Hieronder volgt een recept voor pappadum met een korte intro.

Ingrediënten:

– 2 kopjes pappadum
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel kurkuma
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pappadum op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met de komijn, kurkuma en zout.

4. Bak de pappadum in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de pappadum goudbruin en knapperig is.

5. Serveer de pappadum warm met een dip naar keuze.

Geniet van je pappadum!

Pappadum

Geef een reactie

Schuiven naar boven