Pannenkoekenbeslag

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Met dit recept kun je eenvoudig een heerlijk pannenkoekenbeslag maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten klaar hebt. Je hebt alleen wat melk, bloem, eieren, boter en een snufje zout nodig. Met dit recept kun je heerlijke pannenkoeken maken die je kunt vullen met alles wat je maar wilt. Dus laten we aan de slag gaan!

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eieren
– 2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter
– Snufje zout

Instructies:

1. Doe de bloem in een kom en voeg het zout toe.

2. Voeg de eieren toe en klop het geheel goed door elkaar.

3. Voeg de melk toe en klop het geheel goed door elkaar.

4. Voeg de boter toe en klop het geheel goed door elkaar.

5. Laat het beslag een paar minuten staan.

6. Verwarm een koekenpan en voeg wat boter toe.

7. Giet een klein beetje beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

8. Serveer de pannenkoeken met je favoriete toppings.

Eet smakelijk!

Pannenkoekenbeslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven