Pannenkoeken beslag

Pannenkoeken zijn een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden gevuld met allerlei lekkere ingrediënten. Met dit recept voor pannenkoekenbeslag kun je in een handomdraai heerlijke pannenkoeken maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopje melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Instructies:

1. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.

2. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

5. Bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de pannenkoeken met je favoriete toppings.

Pannenkoeken beslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven