Pangasiusfilet roerbak

Pangasiusfilet roerbak is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een eenvoudig gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken. De pangasiusfilet is een lekkere, milde vis die je kunt combineren met allerlei groenten en kruiden. In dit recept gebruiken we paprika, ui, knoflook en verse kruiden om de smaak te versterken. De pangasiusfilet roerbak is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt.

Ingrediënten:

– 2 pangasiusfilets
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 ui, in halve ringen
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de pangasiusfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

3. Bestrooi de filets met paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper.

4. Bak de filets in de oven gedurende 15 minuten.

5. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, paprika en knoflook toe.

6. Bak de groenten gedurende 5 minuten.

7. Voeg de gebakken pangasiusfilets toe aan de pan en roerbak alles nog eens 5 minuten.

8. Serveer de pangasiusfilet roerbak met rijst of aardappelen.

Pangasiusfilet roerbak

Geef een reactie

Schuiven naar boven